Ballina / KRYESORE / Çka tha Merkel kur hyri në zyrën e Ramës?

Çka tha Merkel kur hyri në zyrën e Ramës?

Kur Kancelarja gjermane, Angela Merkel ka hyrë në zyrën e kryeministrit shqiptar, i është drejtuar Ramës duke e pyetur për ngjyrat e shumta në të.

Me shaka, Rama ia ka kthyer se ai ka ngjyrat, ndërsa Merkel ka paratë. Mirëpo, Kancelarja i është përgjigjur atij me urtësi se “duhen vlerësuar ato që keni”.

Merkel: Ç’janë gjithë këto ngjyra?

Rama: Ne kemi vetëm këto ngjyra, gjithë gjërat e tjera i keni ju.

Merkel: Ju keni malin në një anë dhe detin në anën tjetër, vlerësojini ato!

Provo po ashtu

varferia, romet

Varfëria në botë, ku renditet Kosova

Edhe gati 3 dekada pas kalimit në ekonominë e tregut, shqiptarët, që jetojnë në një …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.