Ballina / BOTA / Gjevgjeli: Refugjatët vazhdojnë përleshjet me policinë

Gjevgjeli: Refugjatët vazhdojnë përleshjet me policinë

Një grup i refugjatëve pas kalimit të kufirit greko-maqedonas, thyen kordonin e policisë, e cila më vonë çoi në përleshjet mes vetë refugjatëve, transmeton TetovaSot.

Arsyeja e kësaj ende nuk është e njohur dhe është e paqartë nëse ndonjë nga emigrantët është plagosur nga përleshjet.

Refugjatët në Gjevgjeli edhe sot janë përleshur me policinë (Foto)
Refugjatët në Gjevgjeli edhe sot janë përleshur me policinë (Foto)

Refugjatët në Gjevgjeli edhe sot janë përleshur me policinë (Foto)

Refugjatët në Gjevgjeli edhe sot janë përleshur me policinë (Foto)

Refugjatët në Gjevgjeli edhe sot janë përleshur me policinë (Foto)

Refugjatët në Gjevgjeli edhe sot janë përleshur me policinë (Foto)

Provo po ashtu

Trump tërheq vendimin për mbajtjen e Samitit G20 në resortin e tij në Florida

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump, ka anuluar planet që Samiti G7 i vitit …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.